Over de site

Dit is een blog met veel verschillende stylen, nieuwtjes en met heel veel dingen. De blog gaat vooral over beauty, lifestyle en creatieve ideeën. Dit is geen full-time job van me dus ik kan niet zeggen wanneer er nieuwe posts verschijnen maar mijn doel is iedere dag.My World As Maud ♥

Ik leef al lang in een eigen wereld, een wereld vol fantasieën, verhalen en alles wat ik leuk vind. Ik wist nog niet wat bloggen was omdat ik nog niet veel met social-media deed. Sinds een jaar of 2 heb ik geleerd wat social media inhoud en wat je er allemaal mee kan. Mijn doel is nou om mensen te laten weten wie ik ben, wat ik leuk vind en zo ook mensen te inspireren in wat je allemaal met je leven, handigheden en alles om je heen kan. Ook wil ik mezelf meer laten zien en zo kwam ik op de naam My World As Maud.
Hoe het begon ♥

Ik was al heel lang dol op het schrijven van berichten, alleen was ik nooit bezit met social media. Toen we op school een workshop kregen over social media in 2009 was ik helemaal weg van het web, welke mogelijk heden het web heeft. In 2010 was ik weg van fashion en beauty. Ik was veel aan het kijken in tijdschriften en ik knipte plaatjes uit wat ik mooi vond en schreef een eigen verhaal over dat product. Helaas werd ik veel gepest en ik kon mezelf maar niet vinden. Het maken van een video was een ramp voor me. Ik weet het nog goed, een video dat ik zong, een liedje van de lion king. Ik plaatste het op YouTube en ik kreeg een volle laag van de klas over me heen. Zoveel negatieve reacties. Ik durfde niks meer. Maar sinds 2013 gaat alles een heel stuk beter en ben ik begonnen met het posten van foto's op Instagram. En sinds nog niet eens een jaar met mijn blog. Ook is YouTube erbij gekomen en ben ik filmpjes gaan maken. Ik kreeg weer reacties maar ik heb mezelf geleerd die mensen te negeren en nu ga ik proberen mijn hobby voort te zetten.

Gekke gewoontes ♥

Ook ik heb een aantal gekke gewoontes. Ik ben bijvoorbeeld dol op Halloween en horror. Ik vind het dus ook lachen als mensen schrikken. Horror films zijn ook mijn favoriete films en ik kan er ook met veel plezier naar kijken. Ik ben erg druk en ik heb ook soms mijn gekke momenten zoals op de foto hierboven. Ik zag dat masker liggen en ik ga er zo mee rondlopen door de school. Waarom ook niet?! Ik ben dol op Alpaca's en ik vind het jammer dat merendeel zo agressief reageren :( Mijn lades liggen vol met notitie boekjes. Al van kleins af aan houd ik al van die dingen. Ze worden op heel veel manieren gebruikt en ik heb er altijd standaard 2 in mijn tas zitten. Ook gaat er altijd een schetsboekje mee en vind ik het leuk om random dingen te tekenen als ik op het terras zit. En van de kleinste dingen krijg ik inspiratie van en dat maakt mijn blog een originele blog.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...