01 June 2015

Begin van een nieuw leven

Eindelijk begin ik er toch maar aan.. een start van een nieuwe leefstijl! Ik ben heel lang nooit mezelf geweest en nooit kunnen zijn omdat ik dat niet durfde.. maar ik heb er nu toch echt voor gekozen om mezelf te gaan veranderen. Ik durf nu ook veel meer, ik sta beter in mijn schoenen en ik ben meer open en ook mijn mond durft nu veel meer te vertellen/te zeggen. Daarom kan ik met bloggen en met mijn YouTube kanaal mijn zelfvertrouwen opbouwen. 

Ik ben dol geworden op het filmen en het met iedereen te delen. Veel leren moet ik nog wel want het gaat nog niet helemaal soepel. Ik heb er nu ook voor gekozen om iedere donderdag een filmpje erop te zetten en eventueel als ik wat bijzonders heb gedaan dat te filmen en ook op YouTube te zetten. Van een vriendin heb ik ook nog een aantal tips gekregen die best wel fijn waren... meer in de camera kijken en niet zo'n lange filmpjes maken. Opzich vond ik de filmpjes niet te lang maar ik moet idd meer in de camera gaan kijken. Ik ben nu ook wel echt bezig om het beter te voorbereiden en veel bezig met het bewerken van de video's zodat het er een beetje fatsoenlijk uit ziet. DUS ABONNEER OP MIJN KANAAL!
Ook Theatergroep Trappaf (de familie Trappaf) heeft me heel erg geholpen. Hun hebben me heel erg veel vertrouwen gegeven en ik durf daar echt mezelf te zijn. Op het begin wat het wel even wennen en was ik niet echt heel erg welkom in de groep dacht ik maar dat is nooit zo geweest. Afgelopen maand hebben wel intotaal 6 voorstellingen gehad wat echt een feest was. Gisteren de afterparty waar ik sommige mensen pas echt heb leren kennen en weet ik wie mijn vrienden zijn en dat ik er dus echt niet alleen voor sta. Ik houd van deze groep, je kunt echt merken dat het een familie is die veel om elkaar geeft en dat geeft me heel erg veel steun en vertrouwen. 
Ook qua kleding stijl en uiterlijk ben ik heel erg aan het veranderen. Ik kan vanalles dragen, van casual tot chique en van mijn eigen rare stijl tot gothic. Ja ook gothic ja.. ik vind donkere kleuren tegenwoordig mooi om te dragen en zeker donkere lippenstift. Ik vind dat bij mezelf veel mooier staan. Ook draag ik tegenwoordig echt vanalles. Het maakt me helemaal niet meer uit als ik het zelf maar leuk vind. Make-up precies het zelfde ik ben nu heel erg veel bezig daarmee. Ik kijk veel op YouTube naar tutorials en naar hoe je het beste kunt aanbrengen en welke tools je kunt gebruiken. En ik moet zeggen sinds ik meer met mijn uiterlijk bezig ben zit ik ook veel beter in mijn vel! Sinds ik meer met mezelf bezig ben, dus met uiterlijk en mezelf vrolijk maken, zijn er toch nog een aantal jongens die mij leuk blijken te vinden. Zeker nu ik mezelf ben. Alleen... heb ik het enorm druk en ben ik nog niet heel erg toe aan een relatie omdat ik het te druk heb met mezelf te ontdekken. Ik kan het ook al aan het bloggen merken dat ik het te druk heb omdat ik niet echt fulltime kan bloggen.. ik doe het alleen wanneer ik tijd heb. Ik kan het best via mijn phone doen maar dat vind ik onhandig en heb ik daar bijna geen foto's op.  

Ik leer mezelf dus nu echt pas kennen. Wat ik nu echt nog ooit een keer wil doen is de mensen die me gepest hebben aanspreken waarom ze het nou deden.. ik zit er nog best erg mee alleen is dat nog iets waar ik me mee moet doorzetten. Heel veel herkennen mij ook niet. Maar dat maakt niet uit.. hebben ze nu een kans om me opnieuw te leren kennen!

X
Maud

1 comment:

Mariska said...

You go girl! p.s. Wat een geweldige sokken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...