25 September 2015

Mijn favo DIY YouTube kanalen

Van het YouTube kanaal DIYlover
Het was vandaag een enorm drukke dag. Ik had les van half 9 tot kwart over 4, maar aangezien ik ook nog klassenbeurt had... werd het pas 5 uur voor ik thuis kwam. Ik zat erg na te denken waarover ik het vandaag zal schrijven. Ik had een aantal YouTube kanalen die ik nog niet had bekeken en toen zag ik een aantal leuke DIY's voorbij komen. Ik heb een aantal hele leuke kanalen uitgekozen om ze met jullie te delen. Ik heb voor jullie 4 Engels talige YouTubers en 3 Nederlandse uitgekozen. Dus neem maar gauw een kijkje.


Makaccino ook wel de Duitse Mako is erg veel bezig met schattige creatieve ideeën te delen. Ze heeft een leuke blog en vooral een heel leuk YouTube kanaal. Je vind hier hoe je kaarsen maakt, schriften pimpt, schilderijen maakt, zeepjes maakt en nog heel veel meer. Haar thema is vooral schattig en lief. Dat is zeker als je bij haar video overzicht kijkt. Heel veel inspiratie dus.


De Noorweegse Sara is vooral veel bezig met haar nagels en met sieraden maken. Ze heeft nog niet heel erg veel video's maar het overzicht is nu al erg leuk. Ze maakt prachtige nagels door middel van nail art en ze maakt hele leuke armbandjes. Het is een begin, maar wel zeker een goed begin!


Deze YouTuber kan vooral niet stil zitten! Ze heeft erg veel tutorials hoe je vanalles maakt en oppimpt. De zomer staat vooraan en je word er helemaal vrolijk van. Als je iets wil maken en het nergens kunt vinden kun je het zeker op dit kanaal vinden! Met de 80K subscribers is ze ook nog eens heel erg populair!Mafer is een gave naam! Maar wat vooral erg gaaf is, is haar creatieve kop. Ze bedenkt heel veel leuke dingen die ze met iedereen deelt. Er komt veel decoratie voorbij en heel erg veel kleur! Dat is iets wat dit kanaal uniek maakt. Neem zeker een kijkje op haar blog en op haar instagram pagina. Daar deelt ze alles wat ze leuk vind en ook hele leuke tips die ze mee geeft.


Dit is de eerste Nederlander die voorbij komt. Maak kennis met de creatieve mama die het leuk vind om haar eigen creaties te delen met de rest van Nederland. Ze heeft hele leuke DIY video's en zelf eentje waar je je eigen FRAPPUCHINO kunt maken!!! Neem dus een kijkje op haar kanaal hoe je dat kunt maken! 


Ze houd van leuke decoratie in huis en op schrijven. Dus als je wil leren om netjes en leuk te schrijven moet je vooral hier kijken! Ook als je nog wat leuke dingetjes in huis nodig hebt is dit een leuke om even een kijkje te nemen. Vooral het eitje schilderen vind ik erg leuk en ga ik zeker een keertje doen om mijn ouders te verassen! 


Lalaliesje is vooral dol op dingen maken, dat kun je zo zien! Ook heeft ze hele leuke reviews van de Hema en Action en het is ook makkelijk voor niet super creatieve mensen. Dit kanaal is niet een hele DIY kanaal maar ook nog met lifestyle er tussen door. Maar dat maakt niet uit. Ik ben dol op haar video's en ik kijk er met heel erg veel plezier naar! Binnenkort zal ik ook eens een leuke DIY maken, alleen weet ik nog niet waarover. Heb je leuke tips? Laat het me even weten door een mailtje te sturen naar myworldasmaud@gmail.com met als onderwerp DIY video! 

Tot snel!
x1 comment:

Karin Joan said...

Hoi Maud,
wat leuk om hier genoemd te zijn! DAnkjewel :-) Super om je te inspireren. De andere kanalen zien er ook heel aantrekkelijk uit. Daar moet ik ook eens een kijkje gaan nemen. Bedankt voor het delen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...